Svinjskoj gripi usprkos!

Mesnica Kod JozeUsprkos krizi, besparici i svinjskoj gripi (njoj pogotovo) te teškoćama u poslovanju naših obrtnika, drago nam je da možemo objaviti vijest da je jedan obrtnik ne zatvorio butigu ovih dana, nego proširio poslovanje i otvorio novu! Mesnica "Kod Joze", koja se nalazi na Priku, u ulici četvrt Žarka Dražojevića, svečano je prije neki dan otvorena. Na otvaranju su bili, kako to već dolikuje otvaranjima, mnogi prijatelji, gosti i uzvanici iz Prika, Omiša i okolice. Degustirale su se u opuštenoj atmosferi dalmatinske delicije i specijaliteti i domaće vino. Vlasnik Jozo Marević, izrazio je oduševljenje na dobroj posjeti, a Zvonimir Marević, poslovođa mesnice vašem lutajućem reporteru je kazao da je cijeli njegov tim izuzetno sretan i zadovoljan što je u gradu na ušću Cetine i široj okolici ponudio jednu novu mesnicu, unatoč već postojećim na ovom prostoru ...


KOD JOZE PO MESO, PA S EKIPOM NA KOMIN..


mesnica Kod Joze u Omišu


Piše: Davor Grgat

"Vjerujem da će ljudi svih generacija pronaći našu mesnicu kao novo mjesto za kupnju kvalitetnog domaćeg mesa, a što me posebno veseli“, kazao je mladi mesar.

Uz svježe domaće meso mesnica "Kod Joze", nudi velik asortiman trajnih i polutrajnih proizvoda, a naći će se valjda nešto i za žuntu.