Veliki uspjeh Zaklade 'Kap za slap'

Mislimo na dane koji dolaze"Mislimo na dane koji dolaze" - akcija splitske Zaklade "Kap za slap" i agencije Čovjek osvojila je Srebreno zvono na skupu tržišnog komuniciranja FESTO-a 2008. za najbolju humanitarnu akciju u Hrvatskoj u protekloj godini. Riječ je o velikom događaju realiziranom 3. 12. prošle godine, kada je više od 150 osoba s invaliditetom, uključujući njih 50 u kolicima doslovno plesalo i pjevalo sa splitskim glazbenicima, gradskim čelnicima i drugim osobama iz javnog života... - Srebrno zvono, nije samo slovo na papiru, već put da lakše ostvarimo maksimalnu integraciju osoba s invaliditetom u svakodnevni život - rekao je upravitelj Zaklade Ante Raos ...

Akcija "Mislimo na dane koji dolaze" nagrađena je Srebrnim zvonom FESTO-a 2008. za najbolju humanitarnu akciju

Izvor: Kap za Slap

O velikom značaju nagrade i predstojećim akcijama na prgodnoj press konferenciji govorili su upravitelj Zaklade "Kap za slap" Ante Raos, voditelj projekta "Mislimo na dane koji dolaze"  Željko Maretić, te  član Upravnog odbora zaklade ¨Kap za slap ¨i voditelj projekta "Dodir dobrote" Damir Skelin.

- Srebrno zvono, nije samo slovo na papiru, već put da lakše ostvarimo maksimalnu integraciju osoba s invaliditetom u svakodnevni život, rekao je upravitelj Zaklade Ante Raos.

Oscari humanosti

- Ovo priznanje je iskorak koji pokazuje da osobe s invaliditetom uz suradnji s kvalitetnim partnerima mogu biti ravnopravni nositelji svih društvenih aktivnosti i zajedno s njima poticati društvo da se kvalitetnije i sustavnije odnosi prema onima kojima je to najpotrebnije. Očito je da se svijet se sklanja prema onim koji znaju što žele - nastavio je Raos.

Oscari humanosti

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha humanitarnog projekta "Dodir dobrote", poznatijeg kao Dalmatinski oscar humanosti ovogodišnje izdanje promovirati će SUSTAVNOST u humanitarnom djelovanju, na način da će se posebno zahvaliti tvrtkama i osobama koje putem kontinuiranog mjesečnog izdvajanja trajnije pomažu one najpotrebitije.

Oscari humanosti

Drugo izdanje humanitarnog projekta "Dodir dobrote", poznatije kao Dalmatinski oscar humanosti, imati će i potporu predsjednika RH gospodina Stjepana Mesića, te Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi.

Mesić primio izaslanstvo Zaklade 'Kap za slap'.

Povezani članci

Who's Online

We have 214 guests and no members online