Kako zamuljati HDZ-ove zločine protiv države i naroda

šaka o stoljubitoPošto se Mladen Bajić prestravio od ofenzive odvjetnika Ante Nobila koji je zaslužan za smjenu njegovoga prethodnika, pokrenuta je alternativna mašinerija za Nobilovu eliminaciju iz "afere HEP". No, kao politički lukavac, Vladimir Šeks svjestan je da ništa više ne preostaje u spašavanju HDZ-ovoga "projekta Kosor", koji se od protekloga tjedna počeo opasno urušavati, piše Jasna Babić u novoj kolumni za Monitor.hr. U srijedu se u Novom listu pojavio ključni dokument koji dokazuje da sotonizirani Damir Polančec nije samostalno odlučivao o privatizaciji šibenskoga TLM-a i HEP-ovoj struji po povlaštenoj cijeni. Štoviše, u travnju 2007. jedan od inkriminirajućih dokumenta vlastoručno je potpisala Jadranka Kosor, tada potpredsjednica vlade ...


PROJEKT KOSOR


Kako zamuljati HDZ-ove zločine protiv države i naroda


ovcaKao politički lukavac, Vladimir Šeks svjestan je da ništa više ne preostaje u spašavanju HDZ-ovoga "projekta Kosor", koji se od protekloga tjedna počeo opasno urušavati


Piše: Jasna Babić
Izvor: Monitor.hr


Pošto se Mladen Bajić prestravio od ofenzive Ante Nobila, privatnoga odvjetnika koji je zaslužan za smjenu njegovoga prethodnika, pokrenuta je alternativna mašinerija za njegovu eliminaciju iz "afere HEP".

Tako su Vladimir Šeks i Jadranka Kosor zatražili da se ispita Nobilova obrana Damira Polančeca, potom je Hrvatska odvjetnička komora - inače bitno subvencionirana od države – uslužno inicirala postupak za oduzimanja Nobilove odvjetničke licence.


Prljava zloupotreba policije i DORH-a

Javnost bi se morala sastojati od samih idiota da ne shvati plan: spriječiti Nobilovu obranu Damira Polančeca, koja se temelji na tvrdnji – sve pouzdanijoj i točnoj – da je riječ o prljavoj zloupotrebi policije i DORH-a u političke svrhe.

Podsjetimo, naime, da je nakon višemjesečne sotonizacije u privatno-režimskim novinama, prošloga tjedna nastupio preokret u korist Nobilovoga klijenta.

U ponedjeljak je sindikalni vođa Dražen Matijašević objavio kako „afera HEP“ prikriva političku pozadinu.

U utorak je Anto Nobilo ukazao na činjenicu da se institucionalni i medijski progonitelji njegovoga klijenta služe falsificiranim dokaznim materijalom, gotovo sigurno produciranim u radionici MUP-a, MORH-a i Predsjedništva HDZ-a.


Potpisala zaljubljena u Ivu Sanadera

U srijedu se u Novom listu pojavio ključni dokument koji dokazuje da sotonizirani Damir Polančec nije samostalno odlučivao o privatizaciji šibenskoga TLM-a i HEP-ovoj struji po povlaštenoj cijeni.

HDZŠtoviše, u travnju 2007. jedan od inkriminirajućih dokumenta vlastoručno je potpisala Jadranka Kosor, tada potpredsjednica vlade politički, ideološki, duhovno zaljubljena u Ivu Sanadera.

U četvrtak je spomenuta Kosor izlanula da njezin potpis ništa ne dokazuje, pa je pravno inferiornoj premijerki u pomoć priskočio superiorni Šeks.

U nastojanju da pozornost skrene s pogubnoga potpisa, optužio je Nobila da ruši HDZ-ovu vladu i da se time ogriješio o odvjetničku etiku.


Trula od frakcijskih obračuna, laži i podmetanja

Tko poznaje Vladimira Šeksa, koji je svojedobno branio čak samoga Vojislava Šešelja, taj zna da on ne misli ozbiljno. No, kao politički lukavac, svjestan je da ništa više ne preostaje u spašavanju HDZ-ovoga "projekta Kosor", koji se od protekloga tjedna počeo opasno urušavati.

Slagao je, dakle, samo tričavu sitnicu: ne ruši Nobilo HDZ-ovu nomenklaturu, nego se truni sama, trula od vlastitih frakcijskih obračuna, prevara, laži, podmetanja; u konačnici zastrašena činjenicom da se glasačko tijelo sastoji od milijunske mase svjedoka HDZ-ovih zločina protiv države i naroda.

 

Povezani članci

Who's Online

We have 100 guests and no members online