Najklinci Hrvatske na županijskom finalnom izboru

KlinciUdruga "Najklinci Hrvatske" organizira u u petak, 11.04.2008 g. s početkom u 18 sati u Mercator centru Solin završni županijski izbor najmlađih za "Najklince Hrvatske". Ovaj edukativan i zabavan projekt za djecu zasnovan na principima odgoja i obrazovanja kroz izvannastavne aktivnosti djece od 5 do 9 godina, održava se već sedam godina s ciljem promicanja kvalitetnih načina provođenja slobodnog vremena kod djece - kroz ples, pjevanje, sviranje, razne sportske vještine, i ostale načine izražavanja dječje kreativnosti i maštovitosti ...

Izvor: NAJKLINCI HRVATSKE


ISPRAVKA

U ovom članku smo objavili informaciju da će se u petak u Mercator Centru u Solinu održati audicija za izbor za "Najklince Hrvatske". To nije istina, jer kako saznajemo od organizatora, županijske audicije su već održane, a u petak će "najklinci" naše županije, djevojčice i dječaci u dobi od 5-9 godina koji su pokazali najviše na prednatjecanjima, svojim nastupom pokušati izboriti odlazak na državni izbor.

Ispričavamo se organizatoru priredbe na netočno prezentiranim informacijama o događaju kojeg organiziraju sutra, te se ispričavamo roditeljima i djeci koje smo možda doveli u zabludu.

Dakle, da zaključimo, sutra u Mercatoru nije audicija nego završni županijski izbor najmlađih za "Najklince Hrvatske"!

Povezani članci

Who's Online

We have 149 guests and no members online