Natječaj za stipendiranje školovanja branitelja ili njihove djece

učenikFond za stipendiranje hrvatskih branitelja i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata raspisao je natječaj za dodjelu stipendija za akademsku, odnosno školsku godinu 2007/2008. godinu, priopćilo je Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti. Iznos stipendija povećan je 100%, pa će stipendije za polaznike srednjih škola iznositi 400 kuna mjesečno, a za polaznike sveučilišnih i stručnih studija 1.000 kuna mjesečno, dok će naknada dijela troškova školarine poslijediplomskih studija ostati ista ...

Izvor: Business.hr / Hina

Natječaj je objavljen za dodjelu stipendija tijekom redovitoga srednjoškolskog obrazovanja, redovitoga sveučilišnog i stručnog studija, te za dodjelu naknada dijela troškova školarine poslijediplomskih studija na visokim učilištima hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata, djeci smrtno stradalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, djeci zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, hrvatskim ratnim vojnim invalidima iz Domovinskog rata i djeci HRVI iz Domovinskog rata, dragovoljcima i djeci dragovoljaca iz Domovinskog rata za akademsku, odnosno školsku godinu 2007/2008. godinu.

Natječaj je objavljen u Vjesniku, na internetskim stranicama Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti (www.mobms.hr), u svim srednjim školama i visokim učilištima, a prijave na natječaj podnose se zaključno do 23. listopada 2007. godine na adresu: Fond za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, Park Stara Trešnjevka 4, Zagreb.

Povezani članci

Who's Online

We have 146 guests and no members online