Zanimljivosti..

Ljetna romansa prerasla u tridesetogodišnji brak

Ellena i Klaus SchrillsU lipnju 1977. godine Klaus Schrills je odlučio proputovati automobilom cijelu dalmatinsku obalu, stigao je samo do Podstrane, do ondašnjeg hotela Lav, i tamo je neplanirano proveo 14 dana. Razlog njegovu ostanku bila je tada 28-godišnja Ellen koju je upoznao na zidiću hotela Lav. A i Ellenin boravak u Lavu bio je puka slučajnost. Na nagovor roditelja pošla je s njima - umjesto sama na Mallorcu. Kada su im se pogledi sreli na strožanačkoj plaži, kažu sada Klaus i Ellen Schrills, znali su da se više neće rastajati. Godišnji im je odmor završio, vratili su se - on u svoj rodni Dusseldorf, a ona u Hamburg, i svi su im predviđali skori kraj ljetne romanse ...

SRELI SE NA PLAŽI

Ljetna romansa prerasla u tridesetogodišnji brak
 
Klaus i Ellen upoznali su se i zaljubili u Podstrani davne 1977 a godinu dana poslije se i vjenčali. 30-godina poslije Schrillsovi su hotelskoj upravi poslali fotografije podstranskog hotela Lav iz 1977., a ona im je zauzvrat poklonila 7-dnevni boravak
 
Piše: Milena Budimir / Jutarnji ListElena i Klaus u lipnju 1977.
Izvor: Jutarnji List

 
No, Klaus se nije dao tako lako odvojiti od svoje drage. Svakog je vikenda putovao 400 kilometara k njoj, a potom se nedjeljom vraćao kući. I tako gotovo cijelu godinu. Tada je odlučio da mu je dosta, zaprosio je Elien i odselio u Hamburg. Schrillsovi su u braku dobili dva sina, Jorga i Garyja.
 
 
Ugodno iznenađenje
 
Garyja je zanimala njihova ljubavna priča, pa su na internetu potražili nešto o hotelu Lav i iznenadili se kako danas izgleda.
 
- Bila sam uvjerena da su ga bombe srušile u ratu, kaže nam Elien, prepričavajući kako je Gary uputio e-mail Upravi La Meridien Lava, šaljući im fotografije iz 1977.
 
Nemalo su se iznenadili kada im je Uprava uputila poziv da kod njih provedu tjedan dana.

Ellena i Klaus Schrills ispred hotela Lav

Svekrva vjerovala u ljubav začetu u Hrvatskoj
 
Ellen je kao računovotkinja dočekala mirovinu radeći u Nestleu, a Klaus je bio automehaničar. Ellenini roditelji, koji su bili prvi svjedoci rađanja njihove ljubavi - bili su im i svjedoci pred Bogom, kumovi na vjenčanju.
 
Za svoju 54-godišnju punicu Klaus kaže kako je bila uvjerena da će njihova ljubav začeta u Hrvatskoj preživjeti sve izazove.
 
Sretan je što je bila u pravu.

Povezani članci

Who's Online

We have 88 guests and no members online