Zanimljivosti..

Molim Vas, 30 deka ovih majica i košulja

"Molim Vas, kupio bih 30 deka ovih majica i košulja. I to originala od marki Armani, Benetton, Lacoste...". Zvuči nevjerojatno, i ne, nije ovo priča iz Londona (o londonskim doživljajima naših Torcidaša Puze i Cvajgora spremamo poseban foto-članak! strpljenja!), ovo je od jučer moguće i u Splitu. U Mažuranićevom šetalištu otvoren je prvi Second Hand Shop u Hrvatskoj koji artikle prodaje na kilograme, piše Mate Prlić u Glasu Dalmacije. Ponedjeljkom tako "kilo robe" košta 120 kuna, utorkom 100, srijedom 80, četvrtkom 50, petkom 30, subotom 15, a nedjeljom se odjeća i obuća prodaje za svega pet kuna po komadu ...

Piše: Mate Prlić / Glas Dalmacije
Izvor: Glas Dalmacije

- Na kraju tjedna, dakle u nedjelju nakon kraja radnog vremena, sve proizvode koji ostanu neprodani izbacimo iz trgovine, a na njihovo mjesto dolazi nova pošiljka - objašnjava nam vlasnica trgovine Iwona Aničić princip po kojem je razlika u cijeni na početku i kraju tjedna toliko različita.

Stvar je, dakle, u većem izboru, a među četiri tone odjeće i obuće posložene na više od 200 kvadrata ovih prostorija u prizemlju zgrade kod Fine može se zaista svega naći.

- Robu uvozimo iz Londona, tamo postoje firme za prikupljanje i razvrstavanje odjeće i obuće, a ništa ne može ući u Hrvatsku bez papira, dakle, mora biti oprano, dezinficirano - tvrdi Iwona, koja napominje da je dosta ljudi prvog dana rada Second Hand Shopa došlo ponuditi svoju staru odjeću na otkup, što oni ipak ne čine.

Povezani članci

Who's Online

We have 134 guests and one member online

  • admin