Zanimljivosti..

Karamarko 'istražuje' bana Jelačića i kralja Tomislava

Hrvatski kraljeviAktivisti Društvene mreže građana, inspirirani nedavnim uhićenjem 91-godišnjeg Josipa Boljkovca zbog ratnih zločina od prije 66 godina, proglasili su i istragu nad banom Josipom Jelačićem i kraljem Tomislavom. - "Htjeli smo pomoći prvom policajcu HDZ-a, pa smo sljedećim metama njegove genijalne kampanje protiv ratnih zločina donijeli obavijesti da su pod istragom. Naravno, nije riječ o sumnjivcima s kojima dijeli partijske boje, kao što su Ivan Jarnjak, Jure Radić ili Vladimir Šeks. Za našeg povijesnog policajca nije bio nikakav izazov napasti one kojima ne trebate prišiti neidentificirane leševe i izmisliti priču. Gledajući serijal 'Hrvatski kraljevi' ministar Karamarko je shvatio da ni sve što je kralj Tomislav činio nije bilo baš u redu ...


DRUŠTVENA MREŽA GRAĐANA SAZNAJE

Karamarko istražuje bana Jelačića i kralja Tomislava

Izvori: Monitor.hr, Index.hr
Video: HRT

pod istragom KaramarkaDosjetio se ministar i da je kralj Tomislav kamen-temeljac hrvatske državnosti, kao i antifašisti, pa je odlučio udariti.

Ministar se dosjetio kako je i ban Jelačić također dobra meta za njegove istraživačke radove, s obzirom na grozote po kojima ga pamte u Mađarskoj (kojoj je ministrova partija poklonila jednu nama važnu tvrtku - iz ljubavi).

Sada su oba ova osumnjičenika za ratne zločine pod nadzorom zbog opasnosti od bijega - obojica sjede na sredstvu za bijeg, a specijalci im još nisu oduzeli hladno oružje koje nelegalno posjeduju.

Istraga je u tijeku

Društvena mreža građana doznaje kako policija u slučaju kralja Tomislava već raspolaže s nizom svjedoka pokajnika, koji će dati svoj iskaz odmah nakon što, kao i ostali mrtvaci, glasaju na izborima za HDZ.

Povezani članci

Who's Online

We have 197 guests and no members online