'Priče s istoka' Mirka Beovića u Foto-klubu Split

Priče s Istoka"Priča s istoka" naziv je izložbe fotografija koja će danas (petak) u 19 sati biti otvorena u Fotoklubu Split u Marmontovoj ulici. Priču nam svojim fotografijama "priča" Mirko Beović, koji je u mirovnoj misiji u Jordanu proveo godinu dana. Za svoj ciklus fotografija iz Jordana Beović je dobio Prvu nagradu za najbolju kolekciju na Otvorenoj klupskoj novogodišnjoj izložbi Fotokluba Split 2007. godine. Dugoratski zet Mirko Beović djetinjstvo je proveo u Gatima, a školovao se u Zagrebu, gdje se zaposlio i živi već 13 godina. Drugu samostalnu izložbu Mirka Beovića otvoriti će naš najpoznatiji putopisac i alpinist Stipe Božić, a radovi će biti izloženi do 8. ožujka ...

Piše: Mirko Beović
Izvor:
www.mirkobeovic.com


Dragi prijatelji, čast mi vas je pozvati na otvorenje moje druge samostalne izložbe “Priče s istoka”, koje će se održati 22. 02. 2008. godine u 19:00 sati u galeriji Foto kluba “Split”, Marmontova 5.

Izložba će biti otvorena dva tjedna i na njoj će biti izloženo 35 fotografija u formatu 60x40cm, donekle promjenjenog postava u odnosu na prijašnju izložbu koja se održala u Požegi.

Biti će mi velika čast ukoliko budete u prilici da uveličate taj događaj, kojim vam želim približiti jednu prekrasnu kulturu, ljude i zemlju.

Vidimo se :-)

Izložba

Povezani članci

Who's Online

We have 241 guests and no members online