Foto-izložba: Svijet kroz objektiv

Poštovani čitatelji dugoratskog portala... Čast mi je pozvati Vas na završni postav izložbe fotografija "Svijet kroz objektiv". U posljednjih godinu dana izložba je trudom i željom nas foto amatera posjetila Hvar, Šibenik, Korčulu, Varaždin i Zagreb. Na izložbi sudjeluju 32 autora iz cijele Hrvatske (Krk, Rijeka, Pula, Split, Šibenik, Varaždin, Baćinska jezera, Osijek, Zagreb, Čazma, Krilo Jesenice, Dugi Rat...). Konačno stižemo i u Split, 14. veljače 2008. u galeriju foto kluba "Split" u Marmontovoj ulici. Otvaranje izložbe je u 19 h. Nadam se da će te se ovom pozivu odazvati u što većem broju, kako vi koji ste direktno pozvani tako i vaši prijatelji koje ćete vi sami pozvati. Svojim dolaskom će te podržati rad nas nekolicine foto entuzijasta koji smo prije nešto više od godinu dana odlučili pružiti priliku neafirmiranim autorima iz cijele Hrvatske da pokažu svoje radove i da ih to potakne na još aktivnije bavljenje fotografijom. Nadam se da nakon godinu dana možemo reći da smo bar jednim dijelom u tome i uspjeli...

Piše: Ivana Tomić

Naše druženje s ovom izložbom je pri samom kraju. Još jednom Vas pozivam da uveličate kraj ove akcije i da nam date poticaj za "Svijet kroz objektiv 2".

Izložba u foto klubu Split

Znam da je 14.2. Valentinovo pa vjerojatno već imate planove, ali za one sretno zaljubljene ova izložba može biti dobra uvertira za romantičnu večeru, a za "slobodne ptice" prilika da upoznaju koju smišnicu ili kojeg zgodnog momka.

Ako ništa drugo, upoznat ćete nas organizatore. Veliki pozdrav od mene i nadam se da se i vidimo u četvrtak.

Izložba u foto klubu Split
Izložba u foto klubu Split

Povezani članci

Who's Online

We have 194 guests and no members online