Ljetni karneval olitiga Maškarana olimpijada!

Ljetne maškare u Dugom Ratudugoratsko ljetoNešto posebno sprema se u mistu za ovu subotu, 18. srpnja. Svitu, Dugom Ratu će se dogoditi Maškarana olimpijada! Lito vilovito, raspoložena maškarana ekipa, vrela karnevalska atmosfera, lude igre pod maskama na poligonima, ma prava mornarska olimpijada! I naravno, luda zabava za sve prisutne uz vruće plesne latino ritmove DJ Babayara, oskudne ljetne krpice, nastupe plesnih skupina, ludorije maškaranih pojedinaca i grupa, piće i iće... i to sve na rivi, plaži i okolo lučice u Dugom Ratu. Večer je to za mlade i one koji se tako već godinama osjećaju. I što drugo reći nego - maškarajte se svitu! Povedite svoje goste, turistice! Idemo se zaigrat i proveselit! Maškarani i puni dobre volje dođite u subotu na dugoratsku rivu ...


DUGORATSKO LJETO

Maškarana olimpijada!


18.07. SUBOTA
Večer za mlade – Maškarana olimpijada
DUGI RAT – Lučica, 20:00 sati
DJ Babayaro; Plesne skupina; Igre pod maskama
 

maškare


Piše: Mladen Banović
Foto: Ante Čizmić


Pod okriljem Dugoratskog ljeta, pod pokroviteljstvom Općine Dugi Rat i Turističke zajednice Općine, mala ali vrijedna ekipa mahom cura i žena iz Udruge "Tvornica" Dugi Rat, uz pomoć i logistiku drugih "Tvorničara", po prvi put u Dugom Ratu organizira Ljetne Maškare
 

Maškare u Dugom Ratu


A kako smo mi prava sportska Općina, cure su karneval povezale s sportom i igrama, te je tako naš ljetni karneval prerastao u pravu pravcatu Maškaranu Olimpijadu!
 

Maškare u Dugom Ratu


Valja nam još samo napuniti sportašima 'Olimpijsko selo', pa pozivamo naše maškarane Olimpijke i Olimpijce da se što prije prijave našim marljivim organizatoricama - Ruži Žilić Ivanišević (na mob. 095 901 64 39), Ani Kadić, Tončici Žilić, Ivki Tomaš i Vesni Tomić
 
 

Maškare u Dugom Ratu


Nakon ludih "zimskih" maškara (vidi slike!) evo nam i ljetnih u Dugom Ratu!

A da li će maškarana povorka probiti led dugoratske nezainteresiranosti, da li će mladi prihvatiti poziv na feštu, da li će vječni mladići i djevojke izaći iz kuća u subotnji provod na dugoratsku rivu i plažu, hoće li biti opet biti šušura, pozitivnog ludila, ludog plesa, kreativnih uleta ili smo stvarno zaboravili feštati i veseliti se... saznati ćemo u subotu na rivi.


Maškare u Dugom Ratu


Organizatorima se već javljaju maškare svih boja, generacija i naroda, svih društvenih i facebook profila, koje će, ne sumnjamo, zajednički stvoriti ludu, jedinstvenu atmosferu...


Maškare u Dugom Ratu


Javljaju se "Vatreni momci", "Paški sirevi", "Papučari", "Uvijek žedni", "Waikiki cure (popularne Havajke)", "Kaltenberg boysi", Česi i naročito Čehinje zanosno preobražene u Rimljanke,.. Biti će tu i klauna, doktorica, težaka, ribara, anđela, pravih pravcatih omiških gusara, nadamo se i nudistima, zečicama, plesačicama, vražicama... i zaigranoj maškaranoj ekipi svih profila...
 

Maškare u Dugom Ratu


I dok se pripadnici svih maškaranih grupa marljivo pripremaju, zapitajte se zašto nam se ne bi pridružili i Vi?

Subota je sasvim blizu, a lancuna valjda ne fali.. Za "last minute" goste i one bez ideja za maskiranje "on the face of the place" biti će i face ili body paintinga da se spasi stvar u baš posljednji tren.
 
Za maškarane igre biti će zaduženi voditelji igara, za maškarani ples DJ Babayaro, a da grla ne ostanu suha i trbusi prazni pobirniti će se vrijedni organizatori - takozvani "šank & grill rockeri".


Maškare u Dugom Ratu


Ljeto je i najsramežljiviji dugoraćani, dućani i jeseničani teško da će odoliti "popustit kočnicu" i uživat u maškaranom ludilu, stoga se ne opirite, na vrijeme se karnevalizirajte!
 
Sudeći po manje-više svakodnevnoj tuzi u dugoratskim kafićima i ulicama u večernjim satima, ljetni karneval mogao bi malo popraviti stvar i dovesti u misto dašak avanture, ljetnog provoda, te početi ostavljati sliku mjesta koje živi punim plućima, a ne Dugog Rata koji se iz godine u godinu samo užasava zalaska sunca.
 

Maškare u Dugom Ratu


Hoćemo li postići cilj - ovisi samo o Vama!

Dobili smo ključe Općine na samo jednu jedinu ljetnu karnevalsku noć.. Vrelu noć u kojoj se treba zabavljati u svih 16, plesati pod zvjezdanim nebom, maškarati se, faćkati, igrati se, jesti, piti, i ludovati... jer čarolija će nestati već s jutrom.
 
Stoga, ako doista (kao i mi) želite promjeniti nešto, dođite u subotu navečer na dugoratsku rivu i pokažimo zajedno, prvenstveno sebi, ali i našim dragim gostima, da se mogu lijepo, dobro i bezbrižno zabaviti i u našem mjestu.
 

Maškare u Dugom Ratu

 
Ponudimo si nezaboravan provod i zabavu u kojoj smo, ne samo promatrači već aktivni i maškarani sudionici!


P.S.  Više detalja o igrama pod maskama u idućim informativnim emisijama...
 


Maškare u Dugom Ratu

Povezani članci

Who's Online

We have 261 guests and no members online