Dugoratskog ljeta će ipak biti

Dugoratsko ljeto Dugoratskog ljeta će ipak biti! Na volontersku ješku organizacije naše tradicionalne ljetne kulturne manifestacije ove se godine uhvatila Udruga "Tvornica" iz Dugog Rata, u suradnji i uz potporu načelnika Općine Dugi Rat, Općine Dugi Rat i TZ Dugi Rat. Ljeto nam je već i kalendarski stiglo, a s organizacijom naših ljetnih događanja se već primjetno kasni, iz dobro nam poznatih razloga, no eto, kako smo već mi Dalmatinci i inače umjetnici improvizacije, ništa nije nemoguće. Štoviše, moglo bi biti i odlično! Tvorničari su već krenuli u četvrtoj... Program ljeta je u izradi, načelno su već dogovorene neke predstave i događaji, a da bi sve bilo onako kako bi to moglo i trebalo biti, pozivamo sve za kulturna događanja, ali i ljetnu zabavu, pogotovo one koji su već sudjelovali u organizaciji Dugoratskog ljeta, te sve zainteresirane mještane naše Općine, kao i sve ostale koji žele aktivno pripomoći osmišljavanju i organizaciji ovogodišnjeg Dugoratskog ljeta - da podjele s nama svoje ideje, sposobnosti i kontakte, te da se aktivno uključe u ovaj volonterski projekt. Dosta je bilo samo grintanja po portalu "ovo ne valja, ovo ne štima, gdje su računi...", sada dragi sumještani imamo priliku da pokažemo da smo "jaki" i u konstrukciji, jer "kad se male ruke slože"... i Ljeto se ugodnim i poticajnim učinit može! ...

Piše: Mladen Banović

Joško ČizmićGoran TičićAko smatrate da možete na bilo koji način pripomoći , molimo Vas da nas slobodno i bez ustručavanja kontaktirate. Potražite kontakt osobe ovog projekta, Gorana Tičića i Joška Čizmića, ili bilo koga drugog već uključenog u organizaciju Ljeta ili nekoga iz Udruge "Tvornica".

Slobodno se s vašim prijedlozima i idejama možete javite i na mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  .

 

tvorničari
tvorničari
tvorničari
tvorničari
tvorničari

Povezani članci

Who's Online

We have 186 guests and no members online