Pjevači gange u nemilosti Općine Šestanovac

Nad Udrugom pjevača gangaša "Radobilja" župe Katuni-Kreševo, u općini Šestanovac, koju okuplja tridesetak članova i djeluje već petu godinu nastupajući diljem Lijepe naše i šire, Općinsko vijeće Šestanovca vrši svojevrstan mobing ucjenjujući ih na način da "ako smijene na izbornoj skupštini legalno izabranog predsjednika Joška Pejkovića, podmirit će im cjelokupne predviđeno troškove programa za 2008." - iznjeli su na konferenciji za novinare članovi Udruge ...

ČELNICI UDRUGE 'RADOBILJA' IZ ŽUPE KATUNI - KREŠEVO PROZIVAJU OPĆINSKU VLAST

Pjevači gange u nemilosti Općine Šestanovac

Piše: Milan Babić / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija

Nakon lanjske redovite izborne skupštine novo vodstvo je općinskom vijeću uputilo zahtjeve za uvrštavanje u proračun u granicama općinskih mogućnosti.

Međutim, Općinsko vijeće je iz političkih razloga i zbog stranačkog prepucavanja između lokalne vlasti i oporbe, čiji je glavni oporbenjak Joško Pejković, odbilo financirati Udrugu!

Iz Općine su prosljedili zaključak Općinskom vijeću da će Udrugu potpomagati pod uvjetom - da Udruga izabere drugog predsjednika! - jerbo da se dosadašnji "u radu ŠKUD Sv.Jure iz Žeževice, kao i u radu Općine Šestanovac pokazao potpuno destruktivnim."

Prijedlog Udruge da se nađu na zajedničkom sastanku i izglade nesporazume općinari nisu prihvatili, pa je Udruga žalbu prosljedila Ministarstvu kulture.

Povezani članci

Who's Online

We have 313 guests and no members online