Vaterpolo: Kaštela - Korenat 8:12

vaterpoloKorenatKAŠTELA - KORENAT 8:12. Počeo je drugi krug vaterpolo natjecanja u III HVL. Vaterpolisti KORENTA koji su na dosadašnjim gostovanjima imali puno pegule sa sudačkim "kriterijem" (pogotovo u omjeru isključenja) i koncentracijom u završnici kada bi redovito neobješnjivo "padali" ili protivnika "častili" pogreškama, s gostovanja u Kaštelima vraćaju se punog pljena. S pobjedom. Prvom ove godine u gostima. Fala k..! Napokon! Sam tijek utakmice, unatoč zasluženoj pobjedi dugoratskih vaterpolista, ipak ima pomalo gorak sportski okus i tako drukčiji osjećaj od pobjede u Portu Orij na otvaranju ovogodišnjeg prvenstva (15:12). Ne, nije riječ o nekvaliteti piva u Kaštelima, nego o ... Zašto je vaš grintavi reporter opet i nakon pobjede "nezadovoljan", saznajte u nastavku ...


H20

KAŠTELA - KORENAT 8:12

Dugoraćani lako pobjedili jedva skupljene Kaštelane

Piše: Mladen Banović

korenatSeniore KORENTA u Kaštelima je dočeka oslabljenja ekipa domaćina. Jedva prikupljena sedmorka KAŠTELA počela je utakmicu (u Kaštelima se igra samo jedna utakmica jer klub nema mlađe uzraste).

Na golu Kaštela zagrijava se novi "golman"... ma je li to Ivan Rabadan? Bome jest. Najbolji igrač Kaštelana, vaterpolo internacionalac Ivan Rabadan u nedostatku vratara i ikakve rezerve s prazne kaštelanske klupe, bio je primoran obući kapicu s brojem "1" i na golu započeti utakmicu s dugoraćanima.

Korenat je poveo s 8:0.

Trener Zdravko Delaš očekivano s obzirom na stanje u igralištu daje veliku minutažu mladim igračima Korenata. Igra se razvila. Korenat u kojem su prigodu dobili svi igrači s klupe uspješno privodi utakmicu kraju.


Korenat

Povezani članci

Who's Online

We have 692 guests and one member online

  • admin