VK Korenat - VK Kaštela 12:15

Kunje sa Korentovim dupinimaPočela je III HVL liga. U utakmici prvog kola odigranoj u Portu Oriju pred 350-450 gledatelja koji su se načičkali okolo "bazena", dugoratski vaterpolisti prosuli su prve bodove. Na premijeri sezone u Oriju izgubili su od vrlo dobre ekipe Kaštela rezultatom 12:15 (4:3, 4:4, 3:4, 1:4). Kažu da se se "prvi mačići u vodu bacaju", a kako mi volimo životinje (janjčiće, piliće, i sve ostalo šta ima bržole...), u more su bačeni - bodovi. Točnije, otiišli su s kontrama rasplivanih i brzih Kaštelana, među kojima je golovima prednjačio Ivan Rabadan, a bilo ih je sinoć u Portu barem 6-7... Rezultat se nakon vodstva dugoraćana u većem dijelu utakmice pri kraju treće četvrtine lomio... i prelomio na stranu Kaštelana koji su u četvrtoj dionici igre zabili 4 pogotka, a domaći samo jedan ...

Piše i riše: Mladen Banović

Korenat - KaštelaMarino Bilić je bio budno pažen, strijelci Korenta osim Stipe Kadića neprecizni izvana, napad nije bio tečan, a ni ključar domaćih vrata, novi golman Andrija Antičić (koji je zamjenio legendu Dragana Sarača kojeg zafrkavaju kolina) nije baš imao svoju večer.

Trener Slobodan Tomić pokušavao je s izmjenama podići momčad, no sinoć kao da nije bila Korentova večer... 

Možda će biti u četvrtak u Pućišćima gdje se igra utakmica drugog kola. Polazak je brodom iz Omiša u 16:50 h (za Čapu u 16:30 i prije).

Eh da, Kaštelanima sve čestitke za pobjedu ...

Više detalja ujutro, kad se slegnu dojmovi (i pivo :)...

Orij, 17.07.2007
III HVL, 1. kolo, seniori

VK KORENAT - VK KAŠTELA   12:15 (4:3, 4:4, 3:4, 1:4)

VK KORENAT

Andrija ANTIČIĆ, Boris TOMAS (I), Mijo ĆALETA (I,1), Ivan KADIĆ, Ivan ZEMUNIK, Tomo PLEIĆ (1), Ivica KALINA, Damir KUNJAŠIĆ, Stipe KADIĆ (I,3), Marino BILIĆ (II, 2), Ante ĆALETA, Ivica JERČIĆ (1), Zdravko DELAŠ (4)

Trener: Slobodan TOMIĆ


VK KAŠTELA

Marin Kliškinjić, Toni Kalebić, Stanko Mašković, Martin Mustapić, Daniel Mašković, Milan Vrtlar, Andrija Lukenda, Neven Andrić, Ivan Rabadan, Ante Bebić, Mislav Udiljak, Jakša Krstulović, Marin Šegvić,

Trener: Ante JUKIĆTrener Kunje raspoređuje svoju mladu armadu 


Juniori:

VK KORENAT - VK OKRUK  6:22  ( 2:3, 3:6, 1:6, 0:7 )

U predigri juniori KORENTA su se ogledali s juniorima OKRUK-a. Mlade dugoratske vaterpolo uzdanice u prvoj službenoj utakmici pod vodstvom novog trenera Damira Kunjašića Kunje odlično su stajali na terenu, no fizički (a i godinama :) superiorniji protivnik u drugom djelu utakmice iskoristio je svoje vidljive prednosti i zabilježio vrlo uvjerljivu pobjedu.

VK KORENAT

Božo MARČIĆ, Ante ĆALETA (I, 1), Dino DEŽULOVIĆ, Marin GVOZDEN, Dino BANOVIĆ (1), Luka MIMICA, Marin TERZIĆ (2), Luka KADIĆ (1), Mario MANDURIĆ (I,1), Mijo MANDURIĆ, Hrvoje NAZOR (I)

Trener: Damir KUNJAŠIĆ


VK OKRUK

Trener:
Vaterpolo detalj s utakmice u Portu Orij


Kaštelani imaju igrača više... Hoće li obrana Korenta otkloniti ovu opasnost?
Neće...


Pauza između četvrtina... Daj mi balun da se malo odmorin... 


Rasplivani gosti iz Kaštela imali su iznimno raspoloženog Ivana Rabadana kojem je Korentova obrana sinoć dopustila da se raspištolji ...


Trener Slobodan Tomić sinoć nije bio zadovoljan izvedbom svojih zvijezda... Ništa od duple premije... :) 


Ali je zato tata Ćaleta (Frane) uživao na zidiću u društvu "neviste"... E Mijo, Mijo,... đavole...  Ima li mala sestru blizankinju?

 

Povezani članci

Who's Online

We have 554 guests and one member online

  • admin