Orkan u novo lito krenuo s Ervinom Nazorom na klupi seniora

Odlukama Upravnog odbora NK Orkan Ervin Nazor imenovan je za trenera seniorske ekipe NK Orkan Dugi Rat, a Ivan Ribičić imenovan je za voditelja omladinske škole NK Orkan. Čestitamo obadvojici! Čeka ih puno posla i poželimo im sve najbolje u radu... i mir i podršku "na prvom katu".
Sumpetranin Ervin Nazor desetljećima je bio neizostavni prvotimac Orkana, pa trener mlađih uzrasta, a onda i nadaleko poznati malonogometaš, a u posljednje vrijeme jedna od mladih legendi kluba bio je, po mnogima, najglasniji "kritičar" situacije u Orkanu.. Evo popularnom "Tati" prave prilike da konstruktivnu kritiku pretvori u ozbiljan i kontinuiran rad na travnjaku i u svlačionici te da svojim znanjem i iskustvom "podigne" seniorsku momčad i pripremi je za nove sportske izazove u nastavku prvenstva u 1.ŽNL gdje naš Orkan, blago rečeno, i ne stoji baš najbolje.
Omišanin Ivan Ribičić jedan je od dalmatinskih trenera s velikim iskustvom u radu s mlađim uzrastima. Nakon treniranja mlađih uzrasta u matičnom klubu, NK Omiš, Ribičić je šest godina proveo u nogometnom klubu Adriatic iz Splita, trenirajući i vodeći niz mladih generacija kluba, a s svojim predanim radom i suradnjom s drugim trenerima (dugo je radio zajedno s našim dugoraćaninom Tihom Trogrlićem), tvorac je brojnih velikih pobjeda i trofeja. Popularni Riba je u Adriaticu bio takoreći od njegovog osnutka i uvelike je doprinio da splitski klub postane jedan od vodećih omladinskih pogona u Hrvatskoj. Poslije Adriatica Ribičić je bio i trener seniora NK Omiša. Poželimo mu puno uspjeha, suradnje i zajedništva s ostalim trenerima i u omladinskoj školi NK Orkan kojoj poželimo pravi "revival" pod Ribičićevim vodstvom..

Piše: Mladen Banović

MNK Sveti Josip

Pred skupštinama osnaženom upravom Orkana niz je sportskih i organizacijskih izazova u ovoj svečarskoj 2018., godini u kojoj naš Orkan treba proslaviti 100 godina rada kluba, 100 godina ganjanja baluna na ledinama Dugog Rata i travnjaku današnjeg igrališta! Nije to mala stvar. Valja opet dovesti Hajduka u naše malo misto, napraviti veliku feštu, odnosno na doličan način proslaviti ovaj veliki jubilej.

Ivan Ribičić

Glede dolazaka i odlazaka, ta ipak smo u prijelaznom roku, spomenimo da je dosadašnji vratar Orkana Božidar Baučić raskinuo suradnju s klubom iz Dugog Rata te je trenutno slobodan igrač. U jesenskom dijelu sezone u 1.ŽNL za Orkan je upisao 12 zapaženih nastupa i niz vrhunskih obrana. Dobro, i pokoji kiksić..

Boško Baučić

Povezani članci

Who's Online

We have 429 guests and no members online