Sritnije nam bilo Novo lito 2014 !

I tako, bliži se kraj jednog i dolazak novog lita Gospodnjeg u ovoj dolini suza.. Večeras kad kucne ponoć ništa se bitno promjeniti u našim životima neće. Ljetopisci će tek zabilježiti da smo godinu dana stariji, nipošto ne i iskusniji, trijezniji će u tom trenutku možda i poželiti nešto dobro ili plemenito sebi i drugima u novom litu, a svi ostali poljubiti će prvu/prvog do sebe i nastaviti cmakati dalje sve od reda te cupkati veselo i na iduće poskočice lokalnog benda ili DJ-a na fešti ...

UMJESTO NOVOGODIŠNJE KARTOLINE..

Svitu, sritno!

Piše: Mladen Banović

Trenutno ne mogu smisliti ništa smislenije, a niti draže, što bih Vam poželio u novom litu od onog što je već na jerihonskim zidinama fejsa napisao moj facebook prijatelj Alen (Bećirević, velika riječka lola ako neku zanima), pa eto, svitu dragi i dame još draže, toliko od mene za ovu godinu.

Guštajte u Novom litu.. i vidimo se tu i tamo, a najčešće ovdje, na stranicama ovog neperspektivnog, zgubidanskog portala o jednom mjestu (rivijeri čak) lijepe prošlosti, propuštenih prilika, zajebane sadašnjosti i još neizvjesne budućnosti.

Sve najbolje u što sadržajnijem i kvalitetnijem osmišljavanju i ispunjavanju iste (svoje i naše budućniosti) Vam želim uz stari rudarski pozdrav... Sritno!

Tribati će nam...

Umjesto čestitke


Ajmo bar na tren zamisliti da se 01.01.2014. sve mijenja pa da vidite što vam ja svima istinski i od srca želim:


Želim da vam 2014. bude godina u kojoj ćete ostvariti barem dijelić svojih snova.

Želim da u vašim životima ne bude onih šupaka koji su vas zajebali, da nestanu oni koji vas koče, da zanijeme oni koji vam govore da nešto ne možete.

Želim vam da u 2014. ne bude neuzvraćenih ljubavi, da ne varate i ne budete prevareni.

Istinski želim da uvijek snađete hrabrosti i obraza svakome reći što mislite, ali isto tako da budete spremni kada vama netko nešto takvo kaže.

Želim vam da radite ono što želite, a ne što morate.

Želim da shvatite koliko je život kratak i koliko ga ne vrijedi tratiti na one koji to ne zaslužuju.

Želim vam da napravite kvalitetnu selekciju ljudi u vašem životu i njima pružite svu svoju ljubav. Mržnju izbacite iz sebe. Loša je.

Ali najviše od svega želim vam da svako jutro kad se probudite budete uistinu sretni.

Želim da vam život ne bude patnja svagdašnja nego pravi dar.

Želim vam more ljubavi, zdravlja, tolerancije, živaca i snage.

Iskreno vam želim da ova godina bude prva godina ostatka vašeg savršenog (koliko god je to moguće) života.

Eto, sretnu Novu 2014. želi vam jedan slučajni prolaznik kroz Vaš život..