Građani do mikrokredita preko mobitela za samo 15 minuta

mirkokreditiMikrokredite, koji su dostupni poduzetnicima u Hrvatskoj, od ovog ljeta i hrvatski građani će imati na raspologanju. Tvrtka Mobitel Proizvodi omogućit će klijentima u Hrvatskoj posudbu 400, 700, 1.000 ili 1.400 kuna putem mobitela (SMS porukom) ili njihove internetske stranice www.instantkredit.hr i to za samo 15 minuta. Usluga nazvana Instant Kredit dosad je bila dostupna u 14 europskih zemalja i njome se koristi svakodnevno oko milijun klijenata, a za vjerovati je kako bolji trenutak za pokretanje posla u Hrvatskoj tvrtka nije mogla odabrati. Kao što se iz navedenih iznosa i vidi, riječ o malim i brzim kreditima namijenjenima 'krpanju' rupa u kućnom proračunu koji se isplaćuju u roku od 15 dana. Za kredit se mogu javiti sve punoljetne osobe s redovitim primanjima na tekućem računu u nekoj od hrvatskih banaka ...


MIKROKREDITI

Piše: V.F. / Liderpress.hr
Izvor: Liderpress.hr

Mikrokredite, koji su dostupni poduzetnicima u Hrvatskoj, od ovog ljeta i hrvatski građani će imati na raspologanju.

Pored brzine dobijanja i otplaćivanja iznosa, te činjenice da se građani mogu zadužiti za male iznose koji su im odmah potrebni, prednost je što nisu potrebni jamci, kao niti navođenje namjene kredita.

Umjesto kamate, dužnici će posudbu platiti konkretnim i fiksnim iznosom (od 120 do 350 kuna) bez varijacija uobičajenih za klasične kredite, uvjeravaju iz tvrtke.

 

Povezani članci

Who's Online

We have 130 guests and no members online