Humanitarna akcija za pomoć djeci ratom zahvaćene Sirije

Sirijac AndroSirijac sa splitskom adresom Abdul-Hamid Mostafa sa splitskim Crvenim križem, Caritasom i Udrugom veterana Četvrte gardijske brigade, nastavlja humanitarnu akciju za pomoć djeci ratom zahvaćene Sirije. Iz Sirije došao je studirati medicinu 1985. godine. Studij, kaže, nije završio, ali je u Splitu ostao i zove ga svojim gradom. Dobrovoljac je Domovinskog rata, te nam pokazuje svoj ratni put. Oženio se Splićankom s kojom ima dvoje djece od 13 i 19 godina.  Svi ljudi dobre volje mogu deke, dječju odjeću i medicinska pomagala donijeti u Split, Ruđera Boškovića 28 ili u Višku 2 – prostorije Crvenog križa. Posebno poziva branitelje, svoje suborce, da pomognu akciju, a svi ga mogu kontaktirati na broj 095/521-2876 ili na broj Crvenog križa 021/494-981 ...

Sirijac sa splitskom adresom: Pomagajte, tamošnja djeca vas trebaju

Izvor: Slobodna Dalmacija

Sve prikupljene stvari će prvo biti prebačene u Zaprešić, gdje je Sonja Radman-Levaja pokrenula akciju u veljači ove godine, odakle će pomoć biti poslana u Siriju.

Posebno zahvaljuje Boži Zadri, predsjedniku Udruge veterana Četvrte gardijske brigade, Tomislavu Goji, ravnatelju splitskog Crvenog križa, te Caritasu.

Povezani članci

Who's Online

We have 668 guests and no members online