Nema ministra bez bar par afera

aferaNeslužbene najave iz Banskih dvora, kako bi Jadranka Kosor mogla na proljeće rekonstruirati Vladu te da bi ministri opterećeni aferama mogli "letjeti" iz Vlade, ponukala je novinare Indexa na istraživanje o aferama čelnih ljudi države. Rezultati istraživanja pokazali su da ukoliko zaista kriterij "rekonstruirane" Vlade budu "čisti" ministri, onda bi cjelokupna Vlada uključujući i njenog šefa Jadranku Kosor mogla "letjeti" iz Banskih dvora. Nema ministra koji nema bar dvije afere! Evo, za početak, premijerke ...

 

AFERA DO AFERE

Nema ministra u ovoj Vladi koji nije umočen u najmanje dvije afere

Piše: I.Ćimić / Index.hr
Izvor: Index.hr


Jadranka Kosor naložila je sigurnosnu provjeru nevladinih organizacija, optužbe o protuzakonitom stjecanju stana od 90 kvadrata u Zagrebu prate je i kao premijerku, teretilo ju se za aferu s pomoćnicom Zdenkom Ninić koja je bila pod istragom zbog zloporabe položaja i ovlasti.

korupcija

Otpustila je i dvoje svojih pomoćnika - Štefaniju Bortek Knešaurek i Marijana Križića, jer navodno "nije znala" da se protiv njih vodi istraga zbog financijskih malverzacija.

Pitanje je vremena kada bi se moglo postaviti i njeno pitanje odgovornosti kada je riječ o Ivi Sanaderu s obzirom da se na nizu ugovora nalazi njen potpis. Njena mantra "nisam znala" svakako bi mogla imati i vijek trajanja.

PROČITAJ VIŠE...

vlada rh

Povezani članci

Who's Online

We have 137 guests and no members online