Stari novi načelnik je Jerko Roglić!

Jerko RoglićHDZ kandidatiMještani Općine Dugi Rat glasanjem na drugom krugu lokalnih izbora između Jerka Roglića i Domagoja Vukovića izabrali su Jerka Roglića za načelnika Općine Dugi Rat u idućem četverogodišnjem razdoblju. Ne raspolažemo još s službenim rezultatima izbora, no oni neslužbeni govore da je dosadašnji načelnik osvojio 1.177 vaših glasova (57,25 %), a donačelnik 804 glasa (39,11 %). Čestitamo starom-novom načelniku Rogliću na uvjerljivoj izbornoj pobjedi i zaželimo mu sve najbolje u vođenju naše Općine, te čestitamo i Vukoviću na dobro odrađenoj kampanji i dobrim rezultatima na lokalnim izborima. Inače, drugi krug je dosta promjenio političku kartu Hrvatske. Gradonačelnik Splita je postao nezavisni kandidat Željko Kerum, u Kaštelima je HDZ-ovca Udovičića tijesno pobjedio također nezavisni kapetan Josip Berket, u Trogiru SDP-ovac Damir Rilje je smjenjio gradskog šerifa Brkana (HDZ), u Zagrebu je pravnika Kregara uvjerljivo porazio populistički car Bandić, a u Dubrovniku će gđa. Šuica morati prepustiti gradonačelničku fotelju Dr. Vlahušiću. U trci za našeg župana pobjedio je dosadašnji župan i prvi vatrogasac države Ante Sanader ...

Piše: Mladen Banović

Jerko Roglić
Stari-Novi načelnik Općine Dugi Rat - Jerko Roglić !

Željko Kerum gradonačelnik Splita
Željko Kerum, novi gradonačelnik Splita

kapetan Berket
Kapetan Josip Berket, novi gradonačelnik Kaštela

 

radnik
Novi načelnici, pa tako ni naš Jerko, neće imati puno vremena za feštu, već sutra treba svojski zapeti i početi raditi na ostvarivanju predizbornih obećanja (ne mislite valjda da smo ih već zaboravili?) i rada na boljitku naše Općine i svih naših malih mjesta.

Posla ima ka' u priči stoga, oformite svoj tim šjor načelniče, popričajte s vijećnicima, i idemo, krenimo više... naprijed !!

 

Povezani članci

Who's Online

We have 342 guests and no members online