Zanimljivosti..

Dani hrvatskog luksuza: Prsten i naušnice vrijedne 240 tisuća kuna

Le Meridien LavBila kriza ili ne, svaka roba uvijek nađe kupca, stoga nije nemoguće da se i prsten vrijedan više od 200 tisuća kuna, najskuplji izložak s prvih Dana hrvatskog luksuza otvorenih u splitskom hotelu Le Meridien Lav, nađe na nekoj finoj ženskoj ručici. Prsten je izložio draguljar Josip Gojun, nudi ga i u kompletu s naušnicama, koje mu vrijednost podižu na 240 tisuća kuna, a “lipi bokun” cijene im daje kombinacija povećeg kamena spesartita i brilijanata ...

U SPLITSKOM HOTELU LE MERIDIEN LAV ODRŽAVAJU SE DANI HRVATSKOG LUKSUZA

Prsten i naušnice vrijedne 240 tisuća kuna

Piše: Tanja Šimundić Bendić / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija

Najnovija sajmena manifestacija u svom je prvom otvaranju javnosti privukla 25 domaćih izlagača vina, likera, hrane, nakita, kozmetike, odjevnih predmeta, namještaja i tepiha, sve odreda proizvođača koji stvaraju artikal s potpisom i vrhunskom kvalitetom. Trodnevna manifestacija do nedjelje će biti otvorena u Lavu, a bit će okrunjena humanitarnom dražbom.

Prsten i naušnice od 240 tisuća kuna

- Neki od ovih izlagača mnogo su poznatiji vani nego kod nas, pa se nadamo da ćemo ovom manifestacijom u budućnosti promijeniti takav omjer. S Danima hrvatskog luksuza nastavljamo i dalje, a uz povećanje ponude, nastojat ćemo i u izložbene prostore naših vrhunskih hotela, u stalni postav uključiti ove vrhunske proizvode kaže Marija Raić Dujić, organizatorica sajma.

Na sajmu se, između ostalog, može baciti pogled na najfinije vinske kapljice, ledeno vino, najmanji pjenušac na svijetu, pjenušac sa zlatnim listićima, te razne likere i specijalitete.

Tu je i kozmetika priređena od najfinijih prirodnih materijala, ali i namještaj napravljen po idejama koje bi rado voljeli otkupiti i strani renomirani proizvođači.

Cijena? Za neke primjerke je posve prihvatljiva, kod nekih izlagača je nećete uspjeti ni saznati, a od nekih će vam se i zavrtjeti u glavi. Pa tko voli ne’k izvoli.

 

Povezani članci

Who's Online

We have 319 guests and no members online