Zanimljivosti..

Kršćanske nimfe

seks u kršćanskom brakuSkupina anonimnih gospođa i vjernih supruga osmislila je i realizirala internetsku stranicu pod imenom "Christian Nymphos" (kršćanske nimfe) kako bi unaprijedila intimne živote u svojim brakovima. Karakteristika ove internetske stranice jest u tome što se nastoji držati Božjih zapovijedi i vjerskih stavova i običaja, dakle ne kršiti Božje zapovjedi, a istodobno i uživati sa svojim životnim partnerom u uzbudljivom i burnom seksualnom životu - "vatreno, baš kako je to Bog želio da bude". Prijedlozi za nove seksualne poze, preporuke raznih “začina” u ljubavnom životu bračnih parova, igre i kombinacije, intimni savjeti i iskustva... sve je to povezano sa stranicama koje se bave proučavanjem Biblije, izvještava Daily Telegraph u članku Matthewa Moorea... Kršćanske nimfe! Ne usuđujem se ni pomisliti što bi o ovim vjernicama na propovjedi ili blogu rekao naše gore list, popularni online svećenik Don Kaćunko ...

Kršćanske nimfe dijele seksi savjete

Skupina anonimnih gospođa donosi preporuke za održavanje vatre u bračnom krevetu

Izvor: Daily Telegraph

kršćanske nimfeBog traži od nas da ludo volimo naše muževe”, zapisala je jedna od anonimnih žena koje stoje iza internetskih stranica Christian Nymphos. “On traži da održavamo vatru u našim bračnim krevetima”, dodala je.

Premda su neki članci i diskusije poprilično eksplicitni a teme poput oralnog seksa, analnog seksa, višestrukih orgazama, seksualnih pomagala.. često diskutirane, moralna potka i pravila su iznimno jasna i provlače se cijelim siteom.

Seks izvan braka je zabranjen, masturbacija također, a erotika je jedino prihvatljiva ako su njeni sudionici u braku jedno s drugim.

Provokativno ime stranice (Kršćanske nimfe) žene tumače ovako: “Za neke nimfa ima negativne konotacije. To ne mora tako ostati.”
 

Povezani članci

Who's Online

We have 389 guests and no members online