Zanimljivosti..

Maškare!

MaškareSvečani mimohod naših malih maškara, učenika osnovne škole "Jesenice", kroz Dugi Rat upriličiti će se danas u 16 sati, naravno, ako ne bude kiše, a ples pod maskama učenici će već maskenbal u školitradicionalno održati u atriju svoje škole. Nažalost, ni ove godine "veliši" se neće pridružiti karnevalskoj fešti u Dugom Ratu. Bilo je nekih inicijativa da se pokladna događanja počnu obilježavati i u Dugom Ratu, no inicijativa nekolicine nije pala na plodno tlo, pa ćemo, eto, i ove godine iz "Libertija", "Športa", "Maestrala" i "Rivice" otpozdravljati mališima... i nastavljati ispijati svoju popodnevnu kavu... No dobro, biti će bolje dogodine. Valjda. U našem najbližem susjedstvu svečani mimohod maškara ka gradu drevnih gusara kreniti će u utorak, 05.veljače u 16.30 sati s kolodvora na Priku ...

Maškare
Maškare

Piše: Mladen Banović

gusariU 18 sati na trgu Sv.Mihovila započinje središnja svečanost maškara OMIŠ 2008. Nakon čitanja optužnice uzrok svih nevolja u gradu podno Mirabele, a i šire, biti će primjereno kažnjen.

U večernjim satima zaplesati ćemo pod maskama na trgu Sv.Mihovila i trgu Franje Tuđmana, a zabavljati će nas i gosti iznenađenja. Stoga, dođite pod maskama i dobro se zabavite.

U Omišu, kad već u Dugom Ratu ne možete.

Najbolje maske osvojiti će nagrade, prva iznosi 1.000 kuna, druga 700, treća 500 kn, a birati će se i najbolje grupne maske (oko 10 maškara) koje će podjeliti 1.500 kn.

omiški gusar


No vratimo se mi našim osnovcima... Ovako je bilo lani na plesu pod makama u atriju Osnovne škole "Jesenice" ...

Slike: Marija Pavić


Maškare
Maškare
Maškare
Maškare
Maškare
Maškare
Maškare
Maškare
Maškare
Maškare
Maškare
Maškare
Maškare
Maškare
Maškare
Maškare
Maškare
Maškare
Maškare
Maškare

 

Povezani članci

Who's Online

We have 172 guests and no members online