San sustipanske noći 2018.

Mnogima omiljena splitska glazbena manifestacija, na pozornicu na nekadašnjem groblju, među stoljetnim borovima, 12. srpnja dovodi Nenu Belana uz pratnju Mediteran Orchestra, a 13. srpnja stiže Maksim Mrvica uz kompletan bend koji ga prati na svjetskoj turneji. Ulaznice za ove glazbene senzacije na Sustipanu do 1. srpnja mogu se kupiti po povoljnijoj cijeni u restoranu Corto Maltese freestyle food. Organizatori su otkrili i kako će uoči nastupa Nene Belana publiku zagrijati splitski duo Sara i Jappa koji na svoj način izvode jazz standarde, a drugi dan će VoiSa festival za DJ pultom predstaviti Kid Va. Nastup u Splitu na otvorenom glazbena je poslastica koja će se zasigurno dugo pamtiti..

12.07. Neno Belan – ulaznica 130 kuna
13.07. Maksim Mrvica – ulaznica 220 kuna

Izvor: DalmacijaDanas

Neno Belan na ovaj unplugged nastup vježba s cijelom svitom vrhunskih glazbenika, pa uz njegove Fiumense čut će se još jedna akustična gitara, gudački kvartet, klapa, harmonika i mandolina, i udaraljke.

Novi album “New Silk Road” Maksim Mrvica predstavio je već diljem svijeta, a identičan sastav pratećeg benda ovaj klavirski virtuoz dovodi i na Sustipan. Uz najpoznatije crossover obrade koje su ga proslavile, Mrvica će na “Snu sustipanske noći” izvesti i temu iz baleta “Orašar“, hitove “All Of Me” John Legenda i “Clocks” Coldplaya”, ali i nove stvari koje je za njega skladao Tonči Huljić.